CTIF împlinește 3 ani de activitate

01.10.2021

La 1 octombrie, Instituția Publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”) celebrează 3 ani de la data fondării. Cu această ocazie, directorul CTIF, Vitalie Coceban, a adresat un mesaj de felicitare.

Vitalie Coceban a mulțumit angajaților pentru aportul adus în activitatea instituției.

„Acum 3 ani, Ministerul Finanțelor, în calitate de fondator al I.P. „CTIF”, prin Ordinul nr. 165 din 01.10.2018, a instituit oficial ziua de 1 octombrie drept sărbătoare profesională a Instituției.

Astăzi, cu ocazia celebrării Zilei profesionale a Instituției, am deosebita plăcere să-mi exprim mulțumirea pentru contribuția Dvs. la dezvoltarea inovațiilor a serviciilor informaționale în domeniul finanțelor publice, și asigurarea mentenanței infrastructurii sistemelor informaționale financiare, fiscale și vamale. Totodată, țin să-mi declar respectul profund și înalta considerațiune pentru orientarea permanentă către calitatea și eficiență a serviciilor și produselor prestate contribuabililor.

Cu aceste gânduri, stimați colegi, vă felicit cu prilejul Zilei profesionale și vă doresc împliniri marcante, sănătate, bunăstare, fericire și optimism.

Mulți ani frumoși și productivi, I.P. „CTIF”!”, se spune în mesajul directorului CTIF.