Cum JustConsult îți economisește timpul și banii, atunci când perfectezi pașaportul românesc?

07.03.2022

Redobândirea cetățeniei române și perfectarea pașaportului românesc sau a altor acte românești necesită foarte mult timp și efort. Pe lângă aceasta, în domeniul respectiv există multiple riscuri, legate de falsificarea actelor și fraude. Iată din care motiv, până să începi acest proces, este necesar să studiezi atent legislația sau să apelezi la o companie juridică competentă și sigură, care te va ajuta să parcurgi toate etapele rapid și 100% legal. În acest articol vă relatăm impresiile mai multor beneficiari de servicii din partea JustConsult – companie juridică cu experiență de peste 18 ani în domeniul redobândirii cetățeniei române și perfectării actelor românești.

Ce spun clienții JustConsult despre experiența de a perfecta pașaportul românesc?

„Eram pus în situația în care trebuia să-mi perfectez actele românești. Nu eram informat și nu știam care este procedura, nu știam amănuntele legale și la cine să apelez. Din neinformare, am apelat la o companie, care ulterior s-a dovedit că face acte prin acțiuni frauduloase. Am fost pus și eu în situația în care actele de stare civilă erau greu de recuperat. Așa că m-am „cumpărat” pe promisiunile escrocilor despre eliberarea unor acte de stare civilă prin anumite scheme dubioase. Ulterior, am apelat la JustConsult pentru a vedea dacă documentele eliberate sunt false sau nu. S-a adeverit a fi false”, a relatat un client al companiei JustConsult.

Cum am procedat după ce am aflat că am fost păcălit?

„Am fost sfătuit de juristul companiei să fac procedura de la început, conform legii. Așa a început colaborarea noastră. Iată, acum după aproape 4 ani, am deja perfectate toate actele. Recent, am perfectat pașaportul românesc și spun „cu mâna pe inimă” că decizia de a apela la experții în domeniu a fost cea mai bună alegere.

Pentru unii oameni procedura pare prea lungă. Dar este mult mai bine să aștepți câțiva ani, decât să te trezești cu dosar penal și să pierzi posibilitatea de a redobândi cetățenie română din cauza mituirii și a falsului în declarații și acte”. Este istoria unui domn, care era să-și piardă șansa de a redobândi cetățenia română din cauza escrocilor.

De ce sunt mulțumit de compania JustConsult?

Clienții JustConsult spun că au rămas impresionați de modul în care le-au fost soluționate problemele. „În primul rând, m-a impresionat faptul că au analizat atent actele și au reușit să observe falsul în acte. Profesionalismul companiei JustConsult s-a manifestat de când am intrat pe ușă prima dată și până mi-am luat pașaportul românesc. Mi-a plăcut că au totul bine pus la punct, iar clientul este scutit de multe bătăi de cap.

Am semnat contract de prestare servicii, am primit bon fiscal pentru toate taxele, am fost programat la timp pentru orice etapă. De asemenea, transportul a fost asigurat tur-retur, în condiții foarte bune, iar pentru actele care puteau fi ridicate în baza procurii, nu a fost nevoie să fac drumuri în plus. Au asigurat totul până la cel mai mic detaliu. Mentenanța și atitudinea respectuoasă au fost elementele care m-au ajutat să elimin temerile”, povestește beneficiarul de servicii la JustConsult.

Ce servicii am solicitat la JustConsult?

„Ultimul serviciu, pentru care am apelat la compania JustConsult, a fost perfectarea pașaportului românesc. De exemplu: la această etapă, există multe nuanțe și lucruri de îndeplinit. Programare online, verificare acte, identificarea transportului tur-retur pentru depunere și pentru ridicare, achitarea taxelor din timp, completarea și depunerea cererii pentru perfectarea pașaportului.

Din toate aceste acțiuni, a trebuit doar să aduc actele la oficiu pentru a verifica corectitudinea lor și dacă nu lipsește ceva. Apoi, am fost anunțat când și la ce oră trebuie să mă prezint pentru a ne porni în România ca să depun cererea de perfectare a pașaportului românesc. De restul lucrurilor s-a ocupat în totalitate JustConsult. Recomand tuturor, cine dorește să-și perfecteze actele românești, să apeleze cu încredere”, mai spune clientul JustConsult.

Pe site-ul companiei JustConsult poți găsi mai multe informații și poți selecta serviciul de care ai nevoie, iar la completarea formularului – vei obține o consultație gratuită din partea specialistului companiei.

Pentru mai multe detalii sau pentru a discuta urgent cu un jurist de la JustConsult sună la numărul de telefon 022 10 50 80.