/DOC/ Salariu lunar de 30.000 de lei. Top 100 cele mai bine plătite locuri de muncă vacante în Moldova

17.10.2017

fssdAgenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la 16 octombrie 2017, conform declarațiilor agenților economici. Astfel, cei care sunt interesați pot aplica CV-ul pentru una dintre ofertele menționate în listă, accesând portalul angajat.md sau adresându-se la agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.

Salariile oferite de angajatori încep de la minim 2380 de lei și ajung până la maxim 30 de mii de lei. Primele cinci posturi de muncă oferite a cărui salarii poate ajunge lunar a 30 de mii de lei sunt din domeniul construcțiilor: pietrar-zidar, placator cu plăci, armator, dulgher și betonist. Cu un salariu peste 20 de mii de lei și pot găsi și programatorii sau administratorii sistemelor informatice.

La capătul opus găsim posturi pentru cusătorese, hamali, operator telecomunicații, lăcătuș-mecanic ș.a.

Majoritatea angajatorilor se află în Chișinău și Bălți, dar sunt și câteva oferte din regiune, cum ar fi din Ialoveni, Călărași, Soroca sau Ocnița.

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă și condițiile de ocupare a acestora:
– vizitați agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă, conform domiciliului;
– contactați Centrul de Apel – Piața Muncii la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.30 – 15.30;
– vizitați Centrul de Informare despre Piața Muncii, mun. Chișinău, str. Mitropolit Varlaam 90, de luni până vineri, orele 8.00 – 17.00;
– accesați portalul angajat.md.

www.tv8.md