Vrei să lucrezi la Palatul Buckingham? Majestatea Sa angajează și oferă un salariu de 20.000 de lire sterline

17.08.2018

cad497b18747157b1b775fc86c4bd4d5Palatul Buckingham are nevoie de un nou angajat! Săptămâna aceasta, pe site-ul Royal Household a apărut un anunț, prin care se caută un membru a bucătăriei Reginei Elisabeta a II-a.

Palatul caută un „kitchen porter”, ceea ce în traducere ar însemna o persoană care să asigure curățenia și igiena în bucătărie.

Angajatorii sunt gata să accepte și persoane care nu au mai lucrat până acum în acest domeniu, asigurându-le un curs de formare profesională. În anunț se menționează că experiența nu este obligatorie. Tot de ce este nevoie este spirit de echipă și inițiativă.

Noul angajat va trăi și va mânca la Palatul Buckingham, toate acestea fiind asigurate de către angajator.

Pentru acest job se oferă un salariu anual de 19.935 de lire sterline, ceea ce ar însemna circa 1600 de lire sterline lunar. Programul de muncă este full time, cu 33 de zile libere pe an.

Vrei să lucrezi la Palatul Buckingham? Majestatea Sa angajează și oferă un salariu de 20.000 de lire sterline

„Vă veți alătura unei echipe care prepară și servește mâncare la cele mai înalte standarde. Prin menținerea bucătăriei în ordine și în curățenie, veți ajuta bucătarii și asistenții lor să aibă tot de ce au nevoie pentru a servi mesele pe tot parcursul zilei. De asemenea, ocazional ați putea asista la prepararea mâncărurilor”, se spune în anunț.

De asemenea, persoana respectivă nu va lucra doar în Palatul Buckingham, ci va merge în orice călătorie unde va merge familia regală.

Potrivit fostului bucătar-șef al reginei, Darren McGrady – care a servit-o pe prințesa Diana, Buckingham este un loc minunat de lucru:

„Gătitul la Palatul Buckingham a fost uimitor.Era exact ceea ce mă așteptam să fie. Acolo sunt cele mai uimitoare produse, cele mai bune alimente, cele mai bune ingrediente cu care să lucrați”.

Persoanele interesate trebuie să se înregistreze online, pe site-ul The Royal Household și să urmeze instrucțiunile.

Data limită pentru înregistrarea candidaților este 24 august 2018.

www.bani.md