O moldoveancă, inclusă de revista FORBES în lista celor 100 de femei antreprenoare pe care să le urmărești pe Twitter

17.08.2018

88ff063d0276997dff01e4e60275f780O moldoveancă a fost inclusă în lista celor 100 de femei antreprenoare din Europa despre care trebuie să știi și pe care trebuie să le urmărești pe Twitter și LinkedIn, făcută de celebra revistă americană ForbesEste vorba despre Xenia Muntean, Cofounder and CEO PlanableApp

În opinia jurnalistei autoare a articolului, femeile din această listă pot fi o sursă de inspirație pentru un eventual startup pe care ți-ai dori să îl lansezi. „Contactează-le. Cunoaște-le”, este îndemnul jurnalistei Forbes.

Start-up-ul Planable a fost fondat în Republica Moldova și crescut la Cluj-Napoca.

În calitate de fondatori sunt Vlad Căluș, Xenia Muntean și Nicu Gudumac, care au câștigat în 2016 competiția Startup Avalanche de la Techsylvania.

Un start-up moldovenesc a obținut o finanțare de 120.000 $ și a fost acceptat la unul dintre cele mai cunoscute programe de accelerare

foto: start-up.ro

În anul 2017, Planable a fost acceptat la acceleratorul Techstars din Londra, fiind prima companie românească ce reușește să ajungă la unul dintre cele mai cunoscute programe de accelerare din lume. Prin acceptarea în acceleratorul Techstars a primit o investiție de 120.000 de dolari pentru dezvoltarea proiectului.

Moldovenii realizează o unealtă prin care brandurile și managerii conturilor de social media pot să administreze mai bine postările și să colaboreze. Astfel, putem să comparăm Planable cu o unealtă de productivitate pentru negocierea postărilor din social media între administratori și brandurile ale căror pagini le păstoresc.

www.bani.md