Joburi la domiciliu pentru mămici

19.09.2017

591dbb1f90ef3_591dbb1f90f44Din fericire în ultima perioadă pentru mămici au apărut destul de multe joburi la domiciliu. Cea mai mare parte din aceste oferte necesită ca întreaga activitate să fie desfășurata chiar din fața calculatorului.

Aceste joburi oferă un posibil câștig destul de bun, ținând cont că nu se lucrează doar câteva ore zilnic.

În general, acestea sunt repartizate pe diverse nișe, dintre care se evidențiază content writer ca număr de oferte.

Beneficiile unui job la domiciliu pentru o mămică

Din punct de vedere legal, statul oferă 3 ani de concediul de creștere a copilului, plătit, însă această sumă este departe de a fi suficientă.

Așadar, un venit suplimentar ar fi cu siguranță benefic.

Însă o mămică nu o să-și permită un job full time deoarece ea trebuie să se concentreze pe buna creștere a copilului său, iar astfel de ofertă (joburi la domiciliu) ar fi o soluție.

Exemple de joburi la domiciliu pentru mămici

În continuare o îți prezentăm câteva sugestii de joburi la domiciliu recomandate pentru mămici. Acestea oferă posibilitatea obținerii unui venit suplimentar lucrând doar câteva ore zilnic.

✔ Traducător

Aceste oferte de muncă sunt recomandate mămicilor ce au studii superioare sau medii ce le permit justificare ca dețin cunoștințele necesare pentru a traduce un text dintr-o limbă în alta.

Cele mai răspândite joburi de acest tip sunt cele de traducător din engleza în romana sau invers. De asemenea, nici limbile precum franceza, spaniola sau germana nu sunt mai prejos – germana fiind foarte bine plătită.

✔ Content writer

Serviciile de content writer sau redactare de articole sunt și acestea la fel de bine plătite în funcție de domeniul în care este scris conținutul textului. Conținutul se poate redacta atât în limba română, cât și în alta limbă, câștigul fiind bineînțeles diferit în favoarea celui în altă limbă.

✔ Operator call center

Aceste joburi sunt ideale doar în cazul în care locuința va permite sa desfășurați activitatea într-o cameră diferită

✔ Asistent virtual

Un asistent virtual (de obicei abreviat VA) este o persoană ce oferă asistență profesională administrativă, tehnică, sau de creație pentru clienți de la domiciliu.

www.mamaplus.md