10 locuri reale pe care le putem regăsi pe logourile marilor companii din lume (FOTO)

17.02.2017

f8ed81a298b3995ef8a4c1eed1bf87a9Orice brand tinde să creeze un logotip care va fi cu ușurință memorizat și recunoscut.

În unele cazuri acestea exprimă locul geografic unde este înregistrată compania sau includ elemente distincte, cum ar fi clădirile și construcții bine-cunoscute, pentru a spori loialitatea consumatorilor. AdМe.ru a colectat o listă de logotipuri și a prezentat locațiile reale care se regăsesc desenate pe acestea.

CASTELUL NEUSCHWANSTEIN (GERMANIA)

Walt Disney Pictures, 1985–2006

Castelul Neuschwanstein – este unul dintre cele mai frumoase castele din lume. Walt Disney a fost atât de fascinat de castel, încât l-a transformat într-un simbol al companiei. Aceeași construcție a fost prototipul Castelului din Frumoasa Adormită.

CASTELUL USSE (FRANȚA)

Walt Disney Pictures, 2006— prezent

În anul 2006, logotipul castelului Walt Disney a fost schimbat. Noul palat a devenit mai mare, mai colorat și mai înalt. Acesta este și castelul Cenușăresei din desenul animat cu același nume.

MUNTELE MATTERHORN (ELVEȚIA / ITALIA)

Ciocolata Toblerone

Muntele de pe logo-ul ciocolatei Toblerone nu poate fi confundat. Matterhorn este unul dintre cele mai renumite vârfuri din Alpi.

CAPITOLIU (STATELE UNITE ALE AMERICII)

Clubul de hochei „Washington Capitals

În logo-ul clubului capitalei americane este vulturul cu o privire de pradă, desenat în culoritradiționale, dar cupola Capitoliului se regăsește în partea de jos a emblemei.

SPASSKAYA TOWER (RUSIA)

Jocurile Olimpice de vară, ediția XXII

Logo-ul simbolic, proiectat special pentru Jocurile Olimpice a anilor 80. Liniile paralele (simbolizând benzile de alergare) sunt extinse în silueta arhitecturală a unei stele cu cinci colțuri.

HOTELUL „MOSCOVA” (RUSIA)

Votca „Stolichnaya”

Construcția hotelului „Moscova” a apărut în capitala Federației Ruse în 1935. Apoi a devenit simbolul unui produs alcoolic cu numele „Stolichnaya” (ro – de capitală).

PODUL „GOLDEN GATES” (STATELE UNITE ALE AMERICII)

Cisco Systems

Logo Cisco Systems este o imagine minimalistă stilizată a podului „Golden Gates” din San Francisco.

VALE CHAMONIX (FRANȚA)

Evian

Apa minerală din Franța Evian este numită în cinstea orașului Evian-les-Bains, în vecinătatea căruia există mai multe surse. Aici, pe malul lacului Geneva, cu vederi spectaculoase ale Alpilor,faimoasa apă este îmbuteliată pentru întreaga lume.